تاثیر مقادیر مختلف آمونیوم و کلسیم محلول غذایی بر وضعیت تغذیه ای، عملکرد و کیفیت گل رز
نوشته شده توسط : کمپانی ریواس

 

خرید گل رز ارزان

به منظور بررسی تاثیر شکل نیتروژن (آمونیوم و نیترات) و سطوح مختلف کلسیم محلول غذایی بر عملکرد کمی و کیفی گل رز شاخه بریده (Rosa hybrida L.) رقم Vendentta، در شرایط کشت بدون خاک، آزمایشی در گلخانه ایستگاه ملی تحقیقات گل و گیاهان زینتی (محلات) اجرا شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با دو فاکتور آمونیوم در سه سطح (صفر، 5/2 و 0/5 میلی مولار، از کل10 میلی مولار نیتروژن و بقیه به شکل نیترات) و کلسیم در دو سطح (6/1 و 8/4 میلی مولار) بود. نتایج نشان داد که افزایش غلظت آمونیوم محلول غذایی از صفر به 5/2 میلی مولار موجب افزایش تعداد شاخه گل، طول دمگل و وزن تر شاخه گل شد. درحالی که غلظت 5 میلی مولار آمونیوم موجب کاهش معنی دار تعداد شاخه گل، قطر جام، طول جام، عمر پس از برداشت و وزن تر شاخه گل گردید. افزایش غلظت کلسیم محلول غذایی باعث افزایش معنی دار قطر جام گل و وزن تر شاخه گل شد. با کاربرد آمونیوم در محلول غذایی (افزایش نسبت آمونیوم به نیترات)، غلظت کلسیم و پتاسیم برگ کاهش و غلظت فسفر، روی، منگنز، آهن و بر به طور معنی داری افزایش یافت. افزایش غلظت کلسیم محلول غذایی سبب افزایش معنی دار غلظت نیتروژن، کلسیم، منگنز و بر و کاهش معنی دار غلظت پتاسیم، روی و مس برگ گل رز شد. براساس نتایج این آزمایش، کاربرد 5/2 میلی-مولار آمونیوم (25 درصد نیتروژن کل محلول غذایی) همراه با 8/4 میلی مولار کلسیم سبب بهبود رشد و برخی شاخص-های کیفی گل رز رقم Vendentta می شود.





:: برچسب‌ها: گل رز , خرید گل رز جاودان , خرید گل رز , خرید گل رز ارزان , خرید گل , ,
:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 آبان 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: